Laurens Oudelandsehof
Uw bedrijfsrestaurant "Corona Proof"?
De Covid 19 dwingt ons tot het maken van andere keuzes.
70% van de CEO’s verwacht dat de kantoorfaciliteit fors en blijvend zal krimpen. Kantoorpanden staan gedeeltelijk leeg en blijven ook in de toekomst met een andere bezetting te maken houden. Bedrijfsrestaurants zullen aan de nieuwe situatie moeten wennen en zich hier op aanpassen.
Wij van Bert Muller Grootkeukentechniek zijn hier volop mee bezig.
We maken voor diverse relaties ontwerpen voor een "Corona proof" en betaalbaar nieuw restaurantconcept, de eerste inrichting is inmiddels gerealiseerd en de volgende zijn in opdracht gegeven.
Minimale personele bezetting, bezoekers komen niet onnodig of ongewenst met elkaar in contact.
8 uur of langer toegankelijk, zelfbediening, geen waist, eenvoudig te bevoorraden, weinig afval en vaatwerk.
Kortom, "Corona proof", aantrekkelijk, flexibel en betaalbaar.
Wilt u ook toekomstbestendig zijn en uw service betaalbaar en aantrekkelijk houden, neem contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.