Vacumeren en sous-vide bereiden
Vacumeren waar moet je op letten!
10 GOUDEN REGELS BIJ HET VACUMEREN
Vacumeren en sous-vide bereiden:
Een fantastische manier om geld te besparen en uw kwaliteit te optimaliseren!
In een tijd waar we niet zeker weten wanneer en of onze gasten ons (mogen) bezoeken dan wel gerechten laten bezorgen, is het maken van een optimale mise en place een hele uitdaging.
Nee, verkopen of weggooien wil niemand. De gast lang laten wachten is ook geen optie.
Een eenvoudige oplossing voor alles is er natuurlijk niet, dan was deze al overal toegepast en waren we van deze worsteling verlost.
Een methode waar u zeker meer mee kunt doen is de combinatie SOUS-VIDE bereiding en VACUMEREN.
U optimaliseert de kwaliteit en verlengt de houdbaarheid. Dit in combinatie met het eenvoudig regenereren van de bereide gevacumeerde producten kunt u snel en flexibel op de wensen van uw gasten inspelen.
Dit zonder kwaliteitsverlies en onnodige waste.
Bert Muller Grootkeukentechniek biedt u tot en met 31 augustus 2021 de mogelijkheid professioneel en op topniveau in te stappen en deze techniek toe te gaan passen.
Waar moet je op letten bij vacumeren en sous-vide bereiden. Klik op onderstaande afbeelding:
Wij bieden u een compleet startpakket van MYCHEF voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Een horeca set bestaande uit:
1: De 100% volautomatische vacumeermachine iSensor S met de befaamde Busch pomp
2: Een 9 ltr Sous-vide au bain-marie welke exact instelbaar is tussen 45-100 graden Celsius
3: Een start set met 200 vacuum zakken
Dit voor de zeer scherpe prijs van: Euro 2500,- exclusief BTW
Voor de zorg en de gastronomie:
1: De 100% volautomatische vacumeermachine iSensor L met de befaamde 20 m3/h Busch pomp
2: Een 25 ltr Sous-vide bain-marie welke exact instelbaar is tussen 45-100 graden Celsius
3: Een externe vacuum kit t.b.v. het vacumeren van de speciale GN schalen
4: Een start set met 500 vacuumzakken
5: Een speciale label printer
6: Een startset van 2100 labels
7: 4 GN ½ vacuum containers met speciale deksels
Dit voor de zeer scherpe prijs van: Euro 5000,- exclusief BTW
GA SAMEN MET BERT MULLER DE GREANDEAL AAN
Deze investering verdient u bijzonder snel terug!
1 kg waste kost integraal € 6,75; laten we zeer voorzichtig zijn: u bespaart 2 kg per dag.
Dat betekent dat u uw investering met 1 jaar terugverdient heeft.